Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

Materialevalg

Det kan være svært at finde det rette materiale til ens terrasse og have, du kan derfor blive klogere på de mange forskellige materialer herunder.

Beton

Beton er består af cement, vand, sand og sten. Beton er et hårdt materiale som sådan ikke har vedligehold. Beton har en høj styrke og holder i mange år. I dag fås beton som “forskelligt” materiale som: fiberbeton og armeringsbeton. 

Det vi primært sælger i beton er bl.a. havefliser, soldaterfliser, bordurfliser belægningssten, kantsten og betonkukker. I en stor del af vores havefliser og belægningssten laves med 2 lag, hvor den øverste del af stenen er med et fint lag. Den nederste del af støbt med et groft lag.

 

Granit

Granit er en meget gammel stenart som er dannet gennem flere hundrede millioner år. Granit består af magmatiske sten, som er opstået af smeltet stenmasse og afkølet under jorden. Granit holder sin farve og smukke overflade i årtier efter årtier.

Vi sælger primært granit til udendørs brug. Vores udvalg strækker sig fra granitfliser til chaussesten. Granit er et naturmateriale som er unikt fra sten til sten.

Belægningstegl

Tegl er fremstillet af naturen egne råvarer. Lerforekomster har ligget i jorden i mindst 15.000 år. Tegl bliver fremkommer ved brænding af ler i en speciel ovn. Tegl anvendes oftest til tagsten, mursten og som belægningstegl.

Belægningstegl er et yderst holdbart produkt som holder sin farve i mange år. Belægningstegl fås i mange smukke farver og kombineres flot med beton. 

Fiberbeton

Fiberbeton er en relativ “ny” beton. Fiberbeton er betegnelse af glasfiberarmeret beton. Fiberbeton fås i forskellige varianter. Fiberbeton er et yderst holdbart produkt som kan stå ude og inde. 

Fiberbeton betegnes tit som “letbeton” da fibrene i betonen gør vægten mindre. Fiberbeton møbler og krukker er et populært og stilsikker valg.

Rattan

Rattan er en græsart og er et af verdens hurtigst voksende materiale til møbler. Rattan regenererer i løbet af ca. 5 til 7 år. Rattan er et stærkt, bøjelig og holdbart materiale. 

Rattan benyttes ofte til stole, bænke og rattan kurve.

Træhegn

Hegn fremstillet i træ giver et varme til haven. Træhegn har gennem de sidste mange år været et fast inventar i de danske haver. Træhegn fås både i klassiske hegn som klinkehegn og som moderne hegn som Kyoto hegn

Træhegn er fra naturens side et bæredygtigt materiale i det der ikke tappes af jordens ressourcer. Når hegnet har udtjent sin levetid, kan genanvendes.

Komposit

Komposit er vedligeholdelsesfrit materiale bestående af genbrugsplast. Komposit er et flot materiale som typisk har trælignende struktur(WPC). 

De produkter vi sælger som består er komposit er bl.a.: Blokhus hegn, klinkehegn og højbede i komposit.

GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay