Parasol med krank og tilt Ø3m – Grøn

485,00 kr. / stk

Parasol med krank og tilt Ø3m - Grøn 485,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 48935 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Højde

246 cm

Indvendig rørdiameter

48 mm

Diameter

3 m

Materiale

Aluminium, Polyester

Farve

Grøn, Sort

Vi vil varmt anbefale denne 3 meter grønne parasol med krank og tilt. Med en højde på 246 cm og en rørdiameter på 48 mm, er denne parasol både robust og elegant.

Parasollens soft er fremstillet af holdbart 180g/m2 polyester, som er både let og vandafvisende. Dette gør den ideel til udendørs brug, og den vil beskytte dig mod solens skadelige stråler på varme sommerdage.

Denne parasol er udstyret med en praktisk krank, som gør det nemt for dig at åbne og lukke den. Samtidig giver tilt-funktionen dig mulighed for at justere parasollens hældning, så du altid kan have den ønskede skygge.

Med otte holdbare metal ribs, er denne parasol designet til at modstå vind og vejr. Samtidig sikrer den grønne farve, at den passer godt ind i de fleste udendørs omgivelser.

Samlet set er denne parasol med krank og tilt en fantastisk tilføjelse til enhver terrasse, have eller udendørsområde. Den vil give dig beskyttelse mod solens stråler, samtidig med at den tilføjer en smuk og funktionel detalje til dit udemiljø.