Snorkestopper L: 57 cm

98,00 kr. / stk

Snorkestopper L: 57 cm 98,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): Tr6 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Længde

57 cm

Materiale

Træ

ores sjove og unikke snorkestopper er den perfekte måde at håndtere snorken på en humoristisk måde. Med sin længde på 57 cm og lavet i træ, er denne snorkestopper en praktisk og sjov gaveidé til enhver, der lider af snorken, eller til dem, der deler seng med en snorkende partner.

På træet står der vejledning til, hvordan man kan bruge snorkestopperen. Ved let snorken kan man slå blødt én gang for at vække den snorkende person. Hvis snorken bliver højere eller stærkere, kan man give to hårde og kontrollerede slag. Hvis det er ekstremt højlydt eller stærkt snorken, kan man slå ukontrolleret indtil snorken stopper.

Snorkestopperen er også en praktisk og nyttig tilføjelse til enhver rejse eller overnatning, hvor snorken kan være et problem. Det er en sjov og effektiv måde at håndtere snorken på og giver en sjov oplevelse for alle.

Så hvis du leder efter en sjov og praktisk måde at håndtere snorken på, er vores snorkestopper det perfekte valg. Bestil din snorkestopper i dag og se frem til at få en god nats søvn uden forstyrrelser.