Havefliser 30x30x6 cm Grå

Fra: 11,36 kr.

Havefliser 30x30x6 cm Grå Fra: 11,36 kr.
Der er 132 stk / 11,89 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-103306000 Kategorier:
Kvalitet
  • Frostbestandig
  • 2-Lagsbeton – ekstra fin overflade
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 30x30x6 fliser bliver fragtfrit leveret ved 500 stk eller 46 m2. 30x30x6 betonfliser bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 30x30x6 fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller
Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil.
Lav den rigtige fugeafstand
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser.
Brug ikke højtryksrenser
Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

30 cm

Længde: Ingen valgt

30 cm

Tykkelse: Ingen valgt

6 cm

Materiale: Ingen valgt

Beton

Kanter: Ingen valgt

Affasede kanter

Overflade: Ingen valgt

2-Lagsbeton

Farve: Ingen valgt

Grå

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Indkørsel, Terrasse

Vægt pr. stk: Ingen valgt

12 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1584 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

11,1 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

132 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

11,89 m²

air emballering 1

AIR EMBALLERING

AIR net og AIR brikker

Vi går langt for at sikre, at dine fliser ankommer i perfekt stand. Derfor bliver vores fliser leveret på paller, omhyggeligt pakket med AIR net og AIR brikker. Med vores innovative AIR emballering får du ikke kun færre irriterende hvide skjolder på dine fliser, men også den utrolige fordel af problemfri adskillelse uden ridser eller beskadigelse af overfladen.

2-LAGSBETON

30x30x6 grå i høj kvalitet

Vores flise er fremstillet af førsteklasses materialer, omhyggeligt blandet og støbt for at opnå den perfekte kvadratiske form. Den er produceret i overensstemmelse med de strengeste krav fra betonvarekontrollen og er underlagt grundig tredjeparts overvågning. Dette betyder, at du kan være sikker på at få en flise, der bevarer sin utrolige styrke og holder i mange år fremover.

1lag 2lagsbeton tekst

Mønstre og kombinationer

Den funktionelle 30×30 flise kan lægges alene i forskellige mønstre, men er også flot i kombinationer med andre fliser som eksempelvis 30x60x6 fliser.
Uanset hvilket mønstre får du en smuk terrasse / indkørsel / gangstier med denne 30x30x6 flise.

Anvendelse

30×30 flisen er flot til terrasser og gangstier, tykkelsen på 6 cm gør at flisen kan holde til trafik fra biler og lette varevogne, hvis der skal køre tung trafik på området anbefaler vi at gå om i en tykkere flise.

Del dit #stabyfliser projekt