Granitskærver i rød/brun 8 – 16 mm (lille) 1000 kg bigbag

Fra: 1.395,00 kr. / pr. bigbag

Granitskærver i rød/brun 8 - 16 mm (lille) 1000 kg bigbag Fra: 1.395,00 kr. / pr. bigbag


Varenummer (SKU): STA-10728 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Størrelse: Ingen valgt

8-16 mm

Farve: Ingen valgt

Brun, Rød

Anbefalet Lag: Ingen valgt

5 cm

Antal m³: Ingen valgt

0,625 m³

Dækker ca: Ingen valgt

13 m²

Materiale: Ingen valgt

Granit

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1000 kg

Ønsker du en smuk og naturlig måde at tilføje farve til din have eller indkørsel? Vores 8-16 mm granitskærver i rød og brun er det perfekte valg til at skabe et unikt og elegant udseende!

Disse granitskærver er ideelle til at bruge i bede, langs havestier og som dekoration i krukker. De er fremstillet af naturlig granit og har en kantet form, der gør at de sætter sig godt sammen og skaber et flot underlag.

Granitskærverne har en smuk kombination af røde og brune nuancer, der fremhæver skønheden i det naturlige materiale. De er perfekte til at skabe kontraster i din have eller indkørsel og vil tilføje en varm og indbydende følelse til ethvert område.

Vores granitskærver i rød og brun er af høj kvalitet og er modstandsdygtige overfor slid og vejrforhold. De kræver minimal vedligeholdelse og vil bevare deres flotte udseende i mange år fremover.

Bemærk, at da granit er et naturmateriale, kan farve og størrelse variere lidt fra skærve til skærve. Men det er netop det, der gør dem unikke og smukke.