SF-Støtte- og Støjmursten 30x35x15 cm Grå

Fra: 64,69 kr. / stk

SF-Støtte- og Støjmursten 30x35x15 cm Grå Fra: 64,69 kr. / stk
Der er 42 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-720000000 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
Levering og afhentning
Vores sf-støtteblok bliver fragtfrit leveret ved 300 stk. støjmursten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente sten, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller stenene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles sten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal sten man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til støjmur
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens stenene, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Brug det rigtige værktøj Når man skærer sten, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

30 cm

Længde: Ingen valgt

35 cm

Tykkelse: Ingen valgt

15 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

42 stk

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

22 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

33 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1386 kg

SF-Støtte- og Støjmursten i 30x35x15 cm er en pålidelig og æstetisk flot løsning til at sikre terrænforskelle og skabe støtte- og støjmure. Dette system er kendt for sin stabilitet og æstetiske appel, og det er en alsidig løsning, der kan bruges til en række forskellige formål.

En af de mest imponerende egenskaber ved SF-Støtte- og Støjmursten er dens høje egenvægt og særlige udformning, der gør den velegnet til opbygning af høje mure. Dette gør den ideel til projekter, der kræver ekstra stabilitet og styrke. Du kan være tryg ved, at dine støtte- eller støjmure vil stå solidt og sikkert.

SF-Støtte- og Støjmursten leveres med hjørne- og specialsten, der gør det nemt at afslutte muren og opnå et professionelt finish. Du kan opbygge både lukkede og åbne støtte- og støjmure ved hjælp af disse mursten. Åbne mure kan opnås ved at lave mellemrum svarende til en halv sten, hvilket giver mulighed for at beplante muren og skabe en grøn og attraktiv facade.

Med en bredde på 30 cm giver denne mursten en bred og solid base til din støtte- eller støjmur. Længden på 35 cm muliggør hurtig og effektiv opbygning af muren, mens en højde på 15 cm giver dig mulighed for at tilpasse terrænforskelle og reducere støjniveauet.