Soldaterfliser 60x120x10 cm Grå

Fra: 207,00 kr.

Soldaterfliser 60x120x10 cm Grå Fra: 207,00 kr.
Der er 8 stk / 5,71 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-171110000 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • 2-Lagsbeton – ekstra fin overflade
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 60x120x10 fliser bliver fragtfrit leveret ved 37 stk eller 27 m2. 60x120x10 betonfliser bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 60x120x10 fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

120 cm

Tykkelse: Ingen valgt

10 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Materiale: Ingen valgt

Beton

Kanter: Ingen valgt

Affasede kanter

Overflade: Ingen valgt

2-Lagsbeton

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Indkørsel, Terrasse

Vægt pr. stk: Ingen valgt

165 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1320 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

1,4 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

8 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

5,71 m²

air emballering 1

AIR EMBALLERING

AIR net og AIR brikker

Vores 60x120x10 i grå bliver leveret på paller med AIR net og AIR brikker. AIR emballering betyder færre hvide skjolder og at det er nemmere at tage fliserne fra hinanden uden der kommer ridser i overflade.

2-LAGSBETON

60x120x10 grå i høj kvalitet

60x120x10 flisen er støbt af kvalitetsmateriale som er blandet sammet og støbt i 2 lag. Den flotte soldaterflise er produceret efter betonvare kontrollens højeste krav hvilke betyder at du er sikker på en flise der holder sin styrke og holder i mange år.
Flisen er støbt ved hjælp af en aflang form som giver den aflange form flisen har.

1lag 2lagsbeton tekst

Anvendelse

60x120x10 flisen har en tykkelse på 10 cm hvilket gør at den kan brgues til indkørsler, terrasser og gangstier. Flisens tykkelse gør at den kan holde til tungere trafik.
Vi anbefaler at fliserne lægges med hjælpemidler som sugekop.

Mønstre og kombinationer

60x120x10 soldaterfliser kan lægges alene, men passer også flot med andre størrelser som eksempelvis 60x60x10.