Squareline 40x40x6 cm Grå

Fra: 36,96 kr.

Squareline 40x40x6 cm Grå Fra: 36,96 kr.
Der er 48 stk / 7,68 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-13610 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 40x40x6 betonfliser bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 40x40x6 fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

40 cm

Længde: Ingen valgt

40 cm

Tykkelse: Ingen valgt

6 cm

Materiale: Ingen valgt

Beton

Farve: Ingen valgt

Grå

Kanter: Ingen valgt

Affasede kanter

Overflade: Ingen valgt

1-Lagsbeton

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Indkørsel, Terrasse

Vægt pr. stk: Ingen valgt

16 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1072 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

6,25 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

48 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

7,68 m²

40×40 SquareLine

Opnå en flot og elegant løsning med denne grå SquareLine flise. Den grå flise passer godt både med grå og sort farvede kopsten og chaussesten.

Squareline 40x40x6 giver et enkelt og stilfuldt udseende.
Flisen er produceret med skrå kant for at få det flotteste resultat.

Anvendelse

SquareLine flisen kan benyttes som terrassseflise, i indkørselen og på gangstier.