Stolpesten 11x17x80 cm 3″ gaffel

295,00 kr.

Stolpesten 11x17x80 cm 3" gaffel 295,00 kr.


Varenummer (SKU): 4200 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Levering og afhentning
Vores stolpesten bliver leveret med leveret med fragtmand med palleløfter.
Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller stolpesten, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles stolpesten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr.

Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller.
Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde

11 cm

Længde

17 cm

Højde

80 cm

Vægt pr. stk

28 kg

Farve

Grå

Materiale

Beton

Når du har brug for en pålidelig og holdbar løsning til fundering af dine udhuse, carporte, brændeskure og overdækkede terrasser, så er vores Stolpesten 11x17x80 cm Gaffelbeslag det ideelle valg. Disse stolpesten er designet til brug med træstolper og giver en effektiv metode til at hæve træet over jorden, hvilket forhindrer råd og forlænger levetiden. Det justerbare beslag gør installationen af stolpestenene let og problemfri.

Vores Stolpesten 11x17x80 cm Gaffelbeslag er konstrueret med holdbarhed og brugervenlighed for øje. Træstolperne fastgøres sikkert og hæves over jorden, hvilket reducerer risikoen for fugtskader og råd. Det justerbare beslag gør det nemt at tilpasse stolpestenene til forskellige størrelser af stolper, hvilket gør installationsprocessen problemfri. Du kan være sikker på, at vores stolpesten giver et solidt og pålideligt fundament til dine konstruktioner.

Specifikationer:

  • Bredde: 11 cm
  • Længde: 17 cm
  • Højde: 80 cm

Passer til 3 tommer træ

Del dit #stabyfliser projekt