Struktur 30x60x4 cm Lys sand

Fra: 78,70 kr.

Struktur 30x60x4 cm Lys sand Fra: 78,70 kr.
Der er 50 stk / 9,09 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-247364095 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Overflade med præg
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 30x60x4 fliser bliver fragtfrit leveret ved 182 stk eller 65 m2. 30x60x4 betonfliser bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 30x60x4 fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

30 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Tykkelse: Ingen valgt

4 cm

Farve: Ingen valgt

Lys sand

Materiale: Ingen valgt

Beton

Kanter: Ingen valgt

Specialfas

Overflade: Ingen valgt

Struktur

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

Vægt pr. stk: Ingen valgt

16 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

800 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

5,5 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

50 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

9,09 m²

air emballering 1

AIR EMBALLERING

AIR net og AIR brikker

Vores 30x60x4 struktur i lys sand bliver leveret på paller med AIR net og AIR brikker. AIR emballering betyder færre hvide skjolder og at det er nemmere at tage fliserne fra hinanden uden der kommer ridser i overflade.

VÅDSTØBNING

30x60x4 lys sand i høj kvalitet

Strukturflisen bliver fremstillet med vådstøbning hvilket giver en flot og tæt overflade med prægning i overfladen.
Strukturflisen giver en flot og varm stemning.