Brudfliser / trædesten Sort Ø15-25×4-6 cm Varierende form

59,00 kr. / stk

Brudfliser / trædesten Sort Ø15-25x4-6 cm Varierende form 59,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): JT0322 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Levering og afhentning
Vores trædesten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck.
Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter.
Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles trædesten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv (Hvis man bestiller for over 30 kg) – alt efter hvilket antal trædesten man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr.

Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Diameter

15 – 25 cm

Tykkelse

4-6 cm

Farve

Sort

Farvekode

Vietnam basalt

Materiale

Granit

Vægt pr. stk

10 kg

Kanter

Håndhugget

Overflade

Kløvet

Vores Granit brudfliser / Trædesten i sort kommer i en spændende blanding af former, der kan give dit udendørs område et unikt og personligt præg. Med en diameter på 15-25 cm og en højde på 4-6 cm, er disse trædesten lige i øjet til at lave en sti i haven, der både er praktisk og flot at se på.

Disse trædesten, som også er kendt som “japanske trin”, kommer i en blanding af runde, polygonale og firkantede former, hvilket giver dig mulighed for at skabe et unikt og varieret look i din have. De er kløvet, hvilket giver dem et råt og naturligt look, der passer perfekt ind i det udendørs miljø.