Catania 90 x 90 x 2 cm “Grå”

Fra: 718,40 kr.

Catania 90 x 90 x 2 cm "Grå" Fra: 718,40 kr.
Der er 18 stk / 14,58 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-9090MJ95 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

90 cm

Længde: Ingen valgt

90 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

1,25 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

1 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

18 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

14,58 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

37,6 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

676 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

billede paa vej 6060

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

BETON INSPIRERET

FLOT OVERFLADE

Catania er en hyldest til beton i sin mest naturlige form. Hver flise i denne kollektion trækker på den rå skønhed af klipper, ler og kalksten, de naturlige elementer, der giver beton dets uimodståelige charme.

Ved at bruge avancerede keramiske teknikker er der skabt en overflade, der er mærkbart forskellig i dens tekstur. Grus og sten af forskellige grovheder dukker op til overfladen, som om de er indlejret i en halvflydende betonmasse. Resultatet er en taktil, levende flise, der straks tilføjer dybde og interesse til ethvert rum.

TERRASSER OG GANGSTIER

90×90 GRÅ KERAMISKE FLISER

Vores Catania flise er en hyldest til naturen og dens rå, ubearbejdede skønhed. Designet med inspiration fra de naturlige elementer, der udgør beton – klipper, ler og kalksten – denne flise formidler en stærk, autentisk fornemmelse, der vil tilføje et strejf af karakter til ethvert rum.

Med en hård og robust overflade, der bevarer sin skridsikkerhed selv i våde forhold, er vores Catania flise designet til at modstå selv de mest krævende miljøer. Dens skridsikkerhed på R11 sikrer sikker gang, uanset hvor den er installeret, og uanset om forholdene er tørre eller våde.

Men styrken og holdbarheden er kun en del af historien. Catania flisen er også enestående i sin skønhed. Overfladen har en vandsugning på under 0,5%, hvilket betyder, at du får en attraktiv, keramisk flise uden risiko for frostsprængninger. Med sin lukkede overflade er den modstandsdygtig over for flisepest, alger og den akkumulering af skidt og snavs, der kan plage traditionelle betonfliser. Flisens farver falmer heller ikke over tid, hvilket sikrer, at dens naturlige skønhed bevares i mange år fremover.

Til trods for en slank tykkelse på kun 2 cm, har Catania flisen en brudstyrke, der svarer til en 5 cm tyk betonflise. Denne robusthed gør den ideel til installation på både terrasser og gangarealer, hvor den vil modstå belastningen af intensiv brug uden at miste sin charme.