Milano 60x60x2 cm “Kobber”

Fra: 194,64 kr.

Milano 60x60x2 cm "Kobber" Fra: 194,64 kr.
Der er 60 stk / 21,60 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-milano-kobber6060 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Farve: Ingen valgt

Kobber

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

2,8 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

2 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

60 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

21,60 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

16,3 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

978 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

kobber 6060 web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

KOBBER

SPÆNDENDE OVERFLADE

Milano-serien er en sofistikeret fusion af metal og cement, der skaber et iøjnefaldende og autentisk udseende. Disse fliser har en vis dybde og kompleksitet, som ikke ses tit i keramiske fliser. Overfladens struktur og farvespil skaber en forførende dynamik, der indfanger øjet og forvandler det ordinære til det ekstraordinære.

Milano-serien har 11 forskellige designfinisher i overfladen, hvilket giver rig mulighed for leg med mønster og giver en flot og unik belægning.

TERRASSER OG GANGSTIER

60×60 KERAMISKE FLISER KOBBER

Hvis du søger et blend af styrke, skønhed og funktion, vil vores Milano Kobber flise imødekomme dine behov. Flisen har en robust og hård overflade, der sikrer skridsikkerhed, selv under våde forhold, takket være en skridsikkerhedsvurdering på R11.

Milano-serien introducerer en 60×60 flise i en tiltalende kobberfarve, der tilføjer en varm, brunlig tone til dit område.

Det unikke ved denne flise ligger i dens tekniske kvaliteter. Med en vandsugning på under 0,5% sikrer flisen dig mod risikoen for frostskader. Det betyder, at du får en smuk keramisk flise med en lukket overflade, som er mindre tilbøjelig til at samle flisepest, alger, skidt og snavs sammenlignet med en almindelig betonflise.

Desuden mister flisen ikke sine strålende farver over tid, takket være dens modstandsdygtighed mod afmatning.

Denne keramiske flise, med en tykkelse på 2 cm, er ideel til terrasser og gangarealer. Den tilbyder samme brudstyrke som en 5 cm betonflise, hvilket gør den til et stærkt og holdbart valg.

Milano Kobber flisen er mere end bare en flise, det er et valg til forbedring af dit hjem med fliser, der er både attraktive og pålidelige.

Keramiske fliser bliver produceret af bl.a. sand, kvarts, kaolin og feltspat. Materialet bliver brændt ved over 1200 grader hvilket gør flisen ekstrem holdbar.
Den keramiske flise optager tæt på ingen vand på grund af de reneste materialer og høj kvalitetsproduktion.