Palermo 60x90x2 cm “Sable”

Fra: 266,89 kr.

Palermo 60x90x2 cm "Sable" Fra: 266,89 kr.
Der er 45 stk / 24,30 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-palermo-sable6090 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

90 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Farve: Ingen valgt

Lys sand

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

1,85 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

1 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

45 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

24,30 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

23,05 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1037 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

sable 6090 web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

SAND

SPÆNDENDE OVERFLADE

Gør dit hjem til et mesterværk af tidløs elegance med vores Palermo-serie af keramiske fliser. Inspireret af de fortryllende Aquitaine slotte og de flotte bjerge ved Saint Emilion, bringer disse fliser en unik og ujævn overfladefinish til dit rum. Med Palermo-fliserne får du en perfekt balance mellem det rustikke og moderne udtryk.

Variationen i overfladeudtryk gør disse 60×90 sable fliser unikke. Med 7 forskellige overfladefinishes, har du frihed til at skabe dit eget unikke mønster.

TERRASSER OG GANGSTIER

60×90 KERAMISKE FLISER SANDFARVET

Skab et udendørs paradis med vores keramiske fliser, der kombinerer styrke, skridsikkerhed og enestående æstetik. Vores Palermo Sable-serie præsenterer en 60×90 varm sandfarvet flise med en fortryllende og ujævn overflade, der minder om den naturlige skønhed af sandsten.

Med en hård og robust overflade er vores fliser skridsikre, selv når de er våde. Med en imponerende skridsikkerhed på R11 kan du nyde dit udendørsområde med tillid og sikkerhed, uanset vejret. Vi prioriterer din sikkerhed og ønsker at give dig fred i sindet og tryghed i dine udendørsaktiviteter.

Vores Palermo Sable-fliser er ikke kun sikre, men også bemærkelsesværdigt holdbare. Med en vandsugning på under 0,5% får du flotte keramiske fliser uden risiko for frostsprængninger. Den lukkede overflade betyder, at vores fliser er mere modstandsdygtige over for flisepest, alger, skidt og snavs sammenlignet med almindelige betonfliser. Du kan nyde et vedligeholdelsesvenligt og pletresistent udendørsområde i mange år.

Vores keramiske fliser bevarer deres flotte farver uden afmatning. Uanset om de udsættes for solens skarpe stråler eller barske vejrforhold, kan du stole på, at vores Palermo Sable-serie vil opretholde sin varme og indbydende visuelle appel.

Med en tykkelse på 2 cm er vores keramiske fliser specielt designet til terrasser og gangarealer. De har den samme bemærkelsesværdige brudstyrke som en 5 cm betonflise, hvilket giver dig mulighed for at skabe holdbare og smukke udendørsområder. Vores fliser er skabt til at modstå belastning og bevare deres styrke og æstetik over tid.

Keramiske fliser bliver produceret af bl.a. sand, kvarts, kaolin og feltspat. Materialet bliver brændt ved over 1200 grader hvilket gør flisen ekstrem holdbar.
Den keramiske flise optager tæt på ingen vand på grund af de reneste materialer og høj kvalitetsproduktion.