Rom 60x60x2 cm “Carbon”

Fra: 141,06 kr.

Rom 60x60x2 cm "Carbon" Fra: 141,06 kr.
Der er 60 stk / 21,60 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-rom-carbon-60602 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.
Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne. Brug den rigtige fuge Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge. Brug det rigtige værktøj Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Farve: Ingen valgt

Sort klippestuktur

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

6

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

2,8 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

2 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

60 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

21,60 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

16,3 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

978 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

6060 carbon web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

BETON-TERRACOTTA

FLOT OG ROLIG OVERFLADE

Rom fliser byder på en smuk og spændende overflade, der er inspireret af terracotta cement. Resultatet er en unik kombination af ro og æstetisk tiltrækningskraft, der vil forvandle ethvert udeerum til en perle.

Variationen i overfladeudtryk gør disse 60×60 rom fliser unikke. Med 7 forskellige overfladefinishes, har du frihed til at skabe dit eget unikke mønster.

TERRASSER OG GANGSTI

60×60 SORTE KERAMIK FLISER

Gør din udendørs indretning til en imponerende visuel oplevelse med vores keramiske fliser, der kombinerer styrke, skridsikkerhed og enestående æstetik. Vores Rom Carbon er en 60×60 sort flise med en flot jævn overflade, der har subtile mørkegrå nuancer.

Med en hård og robust overflade er vores fliser skridsikre, selv når de er våde. Med en imponerende skridsikkerhed på R11 kan du trygt bevæge dig rundt uden bekymring for glatte overflader. Vi prioriterer din sikkerhed og ønsker at give dig ro i sindet og tryghed i dine udendørsaktiviteter.

Vores Rom Carbon-fliser er ikke kun sikre, men også bemærkelsesværdigt holdbare. Med en vandsugning på under 0,5% får du flotte keramiske fliser uden risiko for frostsprængninger. Den lukkede overflade betyder, at vores fliser er mere modstandsdygtige over for flisepest, alger, skidt og snavs sammenlignet med almindelige betonfliser. Du kan nyde et vedligeholdelsesvenligt og pletresistent udendørsområde i mange år.

Vores keramiske fliser bevarer deres flotte farver uden afmatning. Uanset om de udsættes for solens skarpe stråler eller barske vejrforhold, kan du stole på, at vores Rom Carbon-serie vil opretholde sin intense og stilfulde visuelle appel.

Med en tykkelse på 2 cm er vores keramiske fliser specielt designet til terrasser og gangarealer. De har den samme bemærkelsesværdige brudstyrke som en 5 cm betonflise, hvilket giver dig mulighed for at skabe holdbare og smukke udendørsområder. Vores fliser er skabt til at modstå belastning og bevare deres styrke og æstetik over tid.

Keramiske fliser bliver produceret af bl.a. sand, kvarts, kaolin og feltspat. Materialet bliver brændt ved over 1200 grader hvilket gør flisen ekstrem holdbar.
Den keramiske flise optager tæt på ingen vand på grund af de reneste materialer og høj kvalitetsproduktion.