Trento 120x120x2 cm Grå

795,00 kr. / stk

Trento 120x120x2 cm Grå 795,00 kr. / stk
Der er 20 stk / 28,80 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): 000817 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.
Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne. Brug den rigtige fuge Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge. Brug det rigtige værktøj Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde

120 cm

Længde

120 cm

Tykkelse

2 cm

Farve

Grå

Kanter

Lige skåret

Skridsikkerhed

R11

Slidstyrke

5

Antal stk pr. m²

0,69 stk

Antal stk pr. pakke

1 stk

Antal stk pr. palle

20 stk

Antal m² pr. palle

28,80 m²

Vægt pr. stk

30 kg

Vægt pr. palle

1354 kg

Velegnet til

Gangsti, Terrasse