Vandrender Rund 30x60x10/8 cm Grå T-stykke

212,61 kr. / stk

Vandrender Rund 30x60x10/8 cm Grå T-stykke 212,61 kr. / stk
Der er 28 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): 660200000 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Trekantsmærket
  • CE mærket
  • Frostbestandig
  • 3. Parts overvåget
Levering og afhentning
Vores vandrender bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller vandrender, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles vandrender på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. pallerne som tilføjes, er engangspaller. Pallen der tilføjes koster 195 pr stk. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde

30 cm

Længde

60 cm

Tykkelse

8 / 10 cm

Antal stk pr. palle

28 stk

Vægt pr. stk

35 kg

Vægt pr. palle

1260 kg

Farve

Grå

Materiale

Beton

ores Vandrender Rund 30x60x10/8 cm Grå T-stykke er den ideelle løsning til at lede vand væk og sikre optimal vandafledning. Fremstillet af holdbar beton er denne vandrende lavet til at kombinere funktionalitet og holdbarhed. Med sin unikke rundede form går fra 10 cm til 8 cm, er den i stand til at håndtere og aflede vand.

Vandrenden måler:

  • Bredde: 30 cm
  • Længde: 60 cm
  • Højde: 8-10 cm

Vandrenden er et T-stykke hvilket betyder den er lavet med tre åbninger – en i toppen, en i bunden og en på siden. Dette form er lavet sådan at man kan lede vandet 2 steder hen.

Vores vandrende Rund 30x60x10/8 cm Grå T-stykke er lavet af massiv beton, hvilket giver den enestående holdbarhed og lang levetid. Den er lavet til udendørs brug og kan modstå eksterne påvirkninger samt håndtere forskellige vejrforhold. Den grå farve passer godt til de fleste udendørs omgivelser og giver et stilfuldt og diskret udseende.