VitaLine græsarmering 30x30x10 cm Grå

Fra: 18,08 kr.

VitaLine græsarmering 30x30x10 cm Grå Fra: 18,08 kr.
Der er 96 stk / 8,64 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-485410000 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Græsareal 50%
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores VitaLine græsarmering bliver fragtfrit leveret ved 451 stk eller 41 m2. 30x30x10 græsarmering bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 30×30 græsarmering på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

30 cm

Længde: Ingen valgt

30 cm

Tykkelse: Ingen valgt

10 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Overflade: Ingen valgt

1-Lagsbeton

Materiale: Ingen valgt

Beton

Græsareal: Ingen valgt

50%

Fyldmateriale: Ingen valgt

Ca. 30 l/m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

13,3 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1278 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

11,1 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

96 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

8,64 m²

Velegnet til: Ingen valgt

Indkørsel

VitaLine er en smuk og moderne græsarmering. Stenenen lige linjer giver en stilren belægning.