Vis filter

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Bryggersten / røjbølsten / hjertingsten – stenen med mange navne.

Vores røjbølsten kommer i farvne grå og sort / antracit, det gør at stenene er mulige at bruge til stortset alle slags huse. Stenen er perfekte til dig der gerne vil have et stilrent og moderne udtryk, der stadig giver et roligt og blødt udtryk til dit uderum.

Stenen har mange navne også bliver bl.a. kaldt: Bryggersten, røjbølsten, hjertingsten og bondegårdssten.

Praktiske og holdbare

Ud over deres smukke udseende, er serien også kendt for deres holdbarhed og praktiske anvendelse. Stenen er lavet med en flot 2-lagsbeton, hvilket betyder du får en ekstra flot og tæt overflade.

Stenen kan bruges til terrasser, gangstier og gårdhaver – og steder hvor der ikke forekommer trafik fra biler. Med en bredde på 14 cm, en længde på 21 cm og en tykkelse på 5 cm, er disse fliser perfekte til at lægge i halvforbandt.

Levering af stenen

Vi tilbyder fri levering ved 56 m2 til brofaste øer i Danmark. Stenene bliver typisk leveret med kranbil eller truckbil, men ved mindre ordrer under 1 palle, vil de typisk blive leveret med danske fragmænd med palleløfter. Hvis du har specielle ønsker til din levering kan du skrive det i kommentarfeltet i kurven.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange sten skal jeg bruge pr. m2?

Du skal bruge 34 sten pr. m2, hvilket gør det nemt at beregne dit antal.

Kan man bruge dem i indkørslen?

Nej vi fraråder at bruge dem i indkørslen, da tykkelsen er 5 cm

Kan jeg se fliserne før jeg køber dem?

Ja, du kan besøge vores udstilling, som er åben alle dage fra 9-21 for at se stenene.

Findes røjbølserien i andre formater?

Vores bordurfliser minder om vores røjbølsten med deres nedrundede kanter, de kommer i andre størrelser såsom 30×90 og 30×120.