Vis filter

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Herregårdssten 14×28 – en verden af muligheder

Herregårdssten 14×28 er kendt for deres rustikke skønhed og robuste kvalitet. Med farver som grå, gråmix og sort/antracit tilbyder de en farvepalette, der kan bruges til alle husarter. Deres unikke, slåede kanter giver din belægning et autentisk og naturligt udseende. Stenen er ideelle til indkørsler, terrasser, gårdhaver og gangstier. Med en tykkelse på 7 cm og et mål på 14×28 cm, er de robuste nok til at modstå dagbrug brug og trafik.

Læggemønster med herregårdssten makro 14×28

Den aflange herregårdssten giver dig masser af muligheder for at sætte dit præg på hvordan de skal lægge. De mest bruge er:

  • Sildeben
  • Halvforbandt
  • Vinkelforbandt
  • Blokforbandt

Uanset hvilken type læggemønster du vælger kan du være sikker på at du får et flot, stabilt og holdbart resultat. Med 22,7 sten pr. m2, kan du nemt beregne, hvor mange sten du skal bruge til dit projekt.

Fragtfri levering ved 41 m2

Vi tilbyder fragtfri levering for bestillinger over 41 m2, hvilket svarer til 1021 sten. Dette tilbud gælder for alle brofaste øer i Danmark. Hvis du har et projekt på en ø, er du velkommen til at kontakte os og få fragtpriser.

Vi leverer normalt stenene med kranbil eller truckbil, men for ordrer under 1 palle bliver de typisk leveret med danske fragtmænd med palleløfter.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg bestille ekstra sten?

Vi anbefaler at bestille 5-10% ekstra, da stenene er slået kan der være sten du frasortere da du synes de er slået for meget.

Hvad vejer 14x28x7?

Holmegardsten 14x28x7 vejer 5,88 kg

Kan jeg komme og hente herregårdssten 14x28x7?

Du kan nemt afhente stenene på vores lager. Vi anbefaler at du bestiller dem før du kommer, så er du sikker på at de er på lager.

Kan jeg se stenene, før jeg køber dem?

Helt sikkert! Vi har alle 3 farver udstillet i vores udstilling, som er åben alle dage fra 9-21