Vis filter

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Herregårdssten Mega 21×28

Herregårdssten 21x28x7 er kendt or sit rustikke udseende og robuste holdbarhed.

Med 3 forskellige farver; Grå, gråmix og sort/antracit, giver de masser af muligheder for at du kan vælge den farve der passer til dit uderum. Deres slåede kanter tilføjer et autentisk præg til belægning, der er svær at finde i andre materialer.

Perfekt til dit uderum

Herregårdssten 21×28 er ikke kun smukke, men også praktiske. Med en bredde på 21 cm en længde på 28 cm og en tykkelse på 7 cm, kan de både bruges til din indkørsel, terrasse eller gårdhave. De er lavet så du ikke behøver at være nervøs for, om de kan klare de daglige belastninger fra biler.

Når det kommer til læggemønstre, bliver herregårdssten mega ofte lagt i halvforbandt.

Levering og afhentning

Vi tilbyder fragtfri levering ved køb over 41 m2(681 stk) til brofaste øer i Danmark. Normalt bliver din levering foretaget med kran eller truckbil, men ved mindre bestillinger bliver de leveret med danske fragtmænd med palleløfter.

Du har mulighed for at kombinere din bestilling med andre betonprodukter og opnå fri fragt. Du skal blot se efter andre produkter med ”fri fragt ved”. Fri fragt opnås når man er på 6 tons.

Vil du gerne afhente stenene er du mere end velkommen på vores lager, vi anbefaler altid at du bestiller på forhånd, så du er sikker på mængden, er på lager. Ved afhentning kan du undgå palle ved at tage dem direkte fra deres plads. (Pallen kan fravælges i kurven ved afhentning)

Ofte stillede spørgsmål

Hvad vejer en 21x28x7?

Herregårdssten 21x28x7 vejer 8,82 kg. pr. sten

Kan jeg bruge 21x28x7 i indkørsler?

Absolut, stenen er robust og kan klare det daglige slid fra biler.

Hvor mange sten skal jeg bruge?

Vi anbefaler at du bestiller 5-10% ekstra, da stenen er slået og der kan derfor være sten du vælger ikke at bruge fordi de er slået for meget.

Kan jeg se mega herregårdssten, før jeg køber?

Ja, vi har udstillet de 3 farver i vores udstilling i Ulfborg

Jeg skal først bruge dem om 5 uger – kan jeg vente med levering til der?

Ja, du kan sagtens bestille stenene i god tid, og få dem leveret senere.