Vis filter

Viser alle 17 resultater

Viser alle 17 resultater

7 cm herregårdssten til indkørsel

Den 7 cm herregårdssten er velegnet til steder med trafikbelastning – dette er ofte i indkørsler og p-pladser. Enkle af modellerne herover bliver dog kun produceret i 7 cm, derfor skal man bruge 7 cm herregårdssten hele vejen rundt hvis man vælger de modeller.

Sådan bruger du herregårdssten i 7 cm

Som beskrevet herover kan herregårdssten i 7 cm holde til tryk fra både små og store biler. De 7 cm sten benyttes ofte i indkørsler.

Hvis du skal i gang med dit projekt kan du følge vores korte guide herunder hvordan man lægger belægningssten i indkørslen.

Levering af forskellige sten i 7 cm

Vores forskellige herregårdssten i 7 cm pakkes alle på flisepaller og bliver enten leveret med fragtbil, kranbil eller truckbil. Hvis din ordre er under en palle, bliver den ofte leveret med fragtbil med palleløfter. Hvis du har specielle ønsker til din levering eller placering kan du skrive det i kommentarfeltet i kurven – så prøver chaufføren at udføre dit ønske, ellers stiller de det med mindst mulig gene.

Hvordan får stenen sit klassiske udseende?

Herregårdssten i 7 cm bliver alle produceret med 1 lagsbeton da stenene bliver rumlet og skal have et rustik udseende. Når stenene er produceret, bliver alle tromlet i en stor tromle hvor stenene slås mod hinanden hvilket giver hver enkel sten et unikt udseende. Det er ikke muligt at bestemme præcist hvor meget hver enkel herregårdssten i 7 cm skal slås.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om noget er du mere end velkommen til at komme forbi os i vores butik i Ulfborg eller ringe på 9749 14 52. Du er også velkommen til at skrive på mail til [email protected]. Hvis du gerne vil se de forskellige herregårdssten i 7 cm er du mere end velkommen i vores udstilling hvor de forskellige modeller er udstillet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad vejer 7 cm herregårdssten?

En 7 cm herregårdssten vejer ca. 4,5 kg pr stk og ca 155 kg pr m2.

Hvor mange 7 cm herregårdssten går der pr m2?

Der går 34 stk 14x21x7 til pr. m2