SoftLine Soft fas 40x60x4 cm Lys sand

Fra: 119,31 kr.

SoftLine Soft fas 40x60x4 cm Lys sand Fra: 119,31 kr.
Der er 20 stk / 4,76 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-249406095 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Flot og glat overflade
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 40x60x4 fliser bliver fragtfrit leveret ved 273 stk eller 65 m2. 40x60x4 betonfliser bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 40x60x4 fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

40 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Farve: Ingen valgt

Lys sand

Materiale: Ingen valgt

Beton

Kanter: Ingen valgt

Softfas

Overflade: Ingen valgt

Glatstøbt

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

Vægt pr. stk: Ingen valgt

22 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

440 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

4,2 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

20 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

4,76 m²

VÅDSTØBT FLISER

30x60x40 i høj kvalitet

SoftLine flisen er produceret ved en speciel støbeteknik kaldet “vådstøbning”. Vådstøvning betyder at støbningen forgår i meget våd beton, hvor flisen står og hærder i forme, i modsætning af normale fliser som afformes og tørstøbes efter komprimering. Teknikken giver flisen en ekstra glat og fin overflade.
Støbeteknikken medfører tolerancer i tykkelser, samt længde og bredder.

Anvendelse

40x60x4 SoftLine fliser anbefales at lægges på terrasser og gangarealer. Flisen kan også bruges til udestuer, orangerier og vinterhaver. Det er vigtigt at der ikke viberes på flisen, da sandet kan viberes ned i flisen og skade den fine overflade. Undgå at skære fliser og opbevare sand og skidt på flisen når den lægges.

Kombinationer

Flisen er flot at lægge alene, men passer også flot med de 60×60 SoftLine flisen, eller med normale flise for at skabe nye rum.