Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Store flotte 30×90 soldaterfliser

Vores flotte 30×90 soldaterfliser bliver alle produceret i 2-Lagsbeton. Det betyder at flisen har 2 typer af beton; en grov type i bunden og et ekstra fin lag i toppen. Det ekstra fine lag i toppen giver en mere tæt og fin overflade som giver et pænt resultat for belægningen.

Hvor kan man bruge 30×90 soldaterfliser?

Vores 30×90 fliser bliver lavet i 10 cm tykkelse hvilket betyder at den kan bruges til belægningsarealer som:

  • Gangstier
  • Trædeflise
  • Terrasser
  • Indkørsler

Vi anbefaler at man enten lægger flisen med sugekrog eller tang da flisen vejer 62 kg pr. stk.

Kvalitetssikret stor 30×90 flise

30x90x10 flisen bliver som sagt støbt i 2-Lagsbeton, men bliver og løbende kontrolleret for at sikre at produktstandardens overholdes. Derudover er produktionen trekantsmærket og bliver løbende overvåget af betonvarekontrollen.

Hvordan leveret 30x90x10 fliser?

30x90x10 fliser bliver alle leveret stablet på paller. Når der bliver bestilt store 30×90 fliser fra os bliver den enten leveret med chauffør eller fragtmand. Ved mindre bestillinger bliver den kørt ud med danske fragt med palleløfter. (Mindre bestillinger er under 1300 kg)

Hvis der bestilles 27 m2 eller 97 stk. á 30x90x10 bliver flisen leveret fragtfrit med enten kranbil eller truckbil. Hvis du har krav til din levering, kan den skrives i kommentarfeltet i kurven – så prøver chaufføren at opfylde kravene.

Er du i tvivl om noget?

Er du i tvivl om noget er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar i butikkens åbningstid til at besvare telefon og mails. Du kan kontakte os på 9749 14 52 eller [email protected].

Vil du gerne vil se den aflange soldaterflise kan du se den i vores store udstilling i Ulfborg.