Vis filter

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

45×90 til terrasser og indkørsel

45×90 soldaterfliser bliver lavet i 2 forskellige tykkelse; 8 og 10 cm. De forskellige tykkelser er lavet fordi hver flise er velegnet til noget forskelligt.

45x90x8 cm soldaterfliser er velegnet til steder hvor den ikke udsættes fra meget belastning det vil sige steder som terrasser og gangstier.

45x90x10 cm soldaterfliser er med sine ekstra 2 cm velegnet til steder hvor der er belastning fra personbiler. 45x90x10 er derfor velegnet til indkørsler.

Hvorfor er 45×90 fliser så tykke?

Det er vigtigt at det store areal som flise udgør at tykkelsen følger med så den ikke mister sin styrke. Derfor er vigtigt at man tykkelsen bliver minimum 8 cm til terrasser og stier og 10 cm til indkørsel. Det giver det bedste resultat og det mest holdbare.

Vi anbefaler på grund af tykkelsen på begge fliser at man anvender hjælpemidler da har en høj vægt.


Hvordan leveres 45×90 soldaterfliser?

Soldaterfliser 45×90 bliver leveret på paller og stablet efter de har tørret. De store fliser bliver leveret på specielle flisepaller og bliver typisk leveret med kranbil eller truckbil. Hvis ordren er under 1 palle, bliver den typisk leveret med fragtmand.

Vi leverer 45×90 fragtfrit ved 6 tons eller det antal der står på produkterne. Levering gælder ved levering med enten kranbil eller truckbil. (Hvis du har specielle ønsker kan du skrive det i kommentarfeltet)