Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Soldaterflise 60×90 en flot terrasseflise

Soldaterfliser 60×90 er lavet i 8 cm tykkelse hvilket betyder at den ikke kan bruges i indkørsler. Vi anbefaler at man benytter flisen som terrasseflise. 60×90 giver en masse spændende muligheder visuelt da den både kan bruges alene, men også kan kombineres med andre størrelser.

60×90 fliser i høj kvalitet

Alle 60×90 bliver produceret efter betonvarekontrollens højeste krav og bliver løbende kontrolleret så de overholder de høje produktstandarder.

Udover at fliserne overholder betonvarekontrollens højeste krav er de produceret med 2-Lagsbeton. De 2 lag af beton flisen består af er; En grov beton i bunden og fin beton i overfladen. Den fine beton i toppen giver flisen en ekstra fin og tæt overflade som er mindre tilbøjelig til at holde på bl.a. snavs.

60×90 Soldaterfliser til levering

60×90 fliser bliver stablet på paller og derefter leveret med enten kranbil eller truckbil. Hvis ordren er mindre, vil den blive leveret med fragtmand.

Vi leverer fragtfrit ved 6 tons / 33 m2 / 60 stk. af 60x90x8 og dette gælder levering med enten kranbil eller truckbil.

Hvis du har specielle krav til din levering, kan du skrive det i kommentarfeltet efter du har tilføjet dem i kurven. (paller tilføjes automatisk)

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget vedrørende vores 60×90 soldaterfliser er du mere end velkommen til at kontakte os på 9749 1452 eller på [email protected] – så hjælper vi dig videre med haveprojektet.

Del dit #stabyfliser projekt