Vis filter

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Store flotte 90×90 soldaterfliser

Vores store flotte 90×90 soldaterfliser er produceret med 2-Lagsbeton. Det betyder for at dig at du får en tæt og fin overflade. 2-Lagsbeton betyder at den nederst del af flisen er lavet i grov beton og at det øverst lag er lavet af en ekstra fin og tæt beton.

Hvordan kan soldaterfliser 90×90 bruges?

Soldaterfliser 90×90 fås i 2 forskellige tykkelser hvilket gør at de både kan bruges til indkørsler, terrasser, stier og som trædefliser.

Vi anbefaler at man bruger en 90x90x10 cm til indkørsel og en 8 cm til terrasser. Husk at underlaget under fliserne er lige så vigtig som den korrekte flisetykkelse. Vi anbefaler at underlag består af 12 cm komprimeret stabilgrus og 3 cm afretningssand.

Levering af store 90×90 fliser

90×90 fliser bliver leveret på det vi kalder flisepaller. Pallerne har andre mål end en typisk europalle. Fliserne bliver stablet på paller på fliserne kan leveres med kranbil eller truckbil.

90×90 soldaterfliser bliver leveret fragtfrit til brofaste øer ved 6 tons / det antal stk. eller m2 der står på produktet.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller kan ville se produktet i virkeligheden kan du kontakte eller besøge os i vores butik i Ulfborg. Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det på 9749 1452 eller [email protected].

Del dit #stabyfliser projekt