Vis filter

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Sorte 60×60 fliser

Vores sorte 60×60 fliser bliver produceret i 2-Lagsbeton, hvilket betyder du får en ekstra fin overflade. De 2 lag betyder at flisen i bunden består af en grov beton og det øverst består af en ekstra fin overflade.

Store fliser i sort

Vores store 60×60 fliser i sort / antracit er et stilsikkert valg der giver minimalt vedligehold. På grund af flisernes størrelse får man mindre fuger hvilket betyder mindre ukrudt. Hvis du sørger for at dine fuger altid er fulde får du ikke ukrudt.

Hvilken tykkelse flise skal jeg vælge?

Når du skal lægge dine sorte 60×60 fliser er det vigtigt at du vælger den rigtige tykkelse. Hvis du vælger den forkerte tykkelse, kan fliserne knække hvis den bliver udsat for meget vægt. Vi anbefaler at man bruger:

  • 60x60x6 sort til terrasser og gangstier
  • 60x60x8 sort til indkørsler

Udover at man vælger den rigtige tykkelse er det også vigtigt at ens underlag er i orden. Vi anbefaler at man benytter 12 cm stabilgrus (komprimeret tykkelse) samt 3 cm afretningssand. Når fliserne er lagt, er det vigtigt at de bliver fuget med enten stenmel eller fugesand. Fugesandet hjælper med at sprede trykket fra ens bil.

Er du i tvivl om noget vedrørende sorte 60×60 fliser?

Har du spørgsmål vedrørende vores sorte 60×60 fliser er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at vejlede vedr. valg og nedlægning. Du kan kontakte os på 97 49 14 52 eller på [email protected]

Hvis du gerne vil opleve en sort 60×60 flise er du mere end velkommen i vores store udstilling hvor vi har anlagt områder med dem.