Betonbundplade Grå 4x30x180 cm

250,00 kr. / stk

Betonbundplade Grå 4x30x180 cm 250,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 24180 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Støbt med armering for ekstra holdbarhed
  • CE-mærket
  • Flot og beskyttende bund

Levering og afhentning
Vores hegnsprodukter bliver primært leveret med danske fragtmand med palleløfter.
Hvis du gerne vil afhente produktet kan du hente dem på vores lager. Vi anbefaler altid du bestiller varen inden afhentning.

Paller
Når der bestilles produkter på vores webshop, tilføjes der automatisk paller hvis varen vejer over 30 kg.
Pallen som tilføjes, er normalt en lang hegnspalle som koster 225 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Bredde

4 cm

Længde

180 cm

Højde

30 cm

Vægt pr. stk

48 kg

Farve

Grå

Hvis du er på udkig efter en robust og alsidig løsning til dine hegn, introducerer vi vores betonbundplade. Denne bundplade er designet til at give optimal støtte og beskyttelse til dit hegn, samtidig med at det tilføjer et æstetisk tiltalende element til dit landskab.

Vores betonbundplade er lavet af høj kvalitets beton og er CE-mærket i henhold til DS/EN 12839. Dette sikrer, at bundpladen er sikker at bruge, og at den opfylder de høje standarder i europæiske bestemmelser. For at øge dens holdbarhed og styrke, er bundpladen støbt med forstærkning af tentorstål i midten. Denne hegnsplade er stolt produceret i Danmark.

Betonbundpladen er designet til at blive placeret nederst i hegnet, hvorefter du kan sætte dit hegn ovenpå. Dette skaber en stabil og holdbar base for dit hegn og forlænger dets levetid ved at minimere direkte kontakt med jorden.

Hvis du har brug for mere fleksibilitet, kan pladen stables ovenpå hinanden eller endda bruges som et helt fag hegn. Desuden kan bundpladen tilpasses efter behov ved hjælp af en vinkelsliber med diamantklinge. Hvis du har brug for, at hegnet “tanner”, kan du nemt skære et hjørne i pladen.

Vores betonbundplade har:

  • Bredde: 4 cm
  • Længde: 180 cm
  • Højde: 30 cm

Dette gør den ideel til en bred vifte af hegnsstørrelser og -typer.

Brugen af vores betonbundplade bringer mange fordele. For det første beskytter den dit hegn mod jordkontakt, hvilket kan bidrage til at forlænge levetiden for dit hegn. For det andet, kan pladerne stables, hvilket giver yderligere alsidighed og mulighed for at skabe forskellige design. Endelig kan betonbundpladen fungere som kantsikring mod både lavere og højere liggende naboer, hvilket sikrer et pænt og ryddeligt udseende.

Vores betonbundplade er en pålidelig og holdbar løsning, der kan tage dit hegn til det næste niveau. Med dens robuste konstruktion, brugervenlighed, og alsidighed, er denne betonbundplade det perfekte valg til dine hegnsprojekter.