Græske krukker “Fraska” Ø41×37 cm

878,40 kr. / stk

-20%
Græske krukker "Fraska" Ø41x37 cm 1.098,00 kr. 878,40 kr. / stk


Varenummer (SKU): 2107-small Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Diameter

41 cm

Højde

37 cm

Materiale

Ler

Farve

Brun

Hul i bunden

Ja

Krukkeform

Rund

Typer

Enkel

Den græske krukke “Fraska” Ø41 H37 er en smuk og stilfuld krukke, der vil pynte i enhver have eller på enhver terrasse. Krukkens flotte runde form med de smukke linjer fra bunden til toppen gør den til en unik og elegant tilføjelse til dit udendørsrum.

Krukken er håndlavet i en lokal bjerglandsby i Grækenland og er fremstillet af lokal olivenkernebrændsel, hvilket gør den til en bæredygtig og miljøvenlig løsning til din have. De smukke olivenkerner, der bruges i produktionen, giver krukkerne en unik og blød lys farve.

Fraska-krukken er frostbestandig og har 2-3 huller i bunden, som sikrer optimal dræning. Vi anbefaler, at du fylder krukken med lecanødder eller vækstlær op til en tredjedel af krukken for at opnå den bedst mulige dræning og give dine planter de bedste betingelser for at vokse.

Med en diameter på 41 cm og en højde på 37 cm er krukken velegnet til en række forskellige planter og blomster og vil være en smuk tilføjelse til enhver have eller terrasse. Så hvis du er på udkig efter en smuk og unik krukke, der vil tilføje en elegant touch til dit udendørsrum, er “Fraska” Ø41 H37 krukken bestemt et godt valg.