Græske krukker “Fraska” Ø55×65 cm

1.758,40 kr. / stk

-20%
Græske krukker "Fraska" Ø55x65 cm 2.198,00 kr. 1.758,40 kr. / stk


Varenummer (SKU): 2107-large Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Diameter

55 cm

Højde

65 cm

Materiale

Ler

Farve

Brun

Hul i bunden

Ja

Krukkeform

Rund

Typer

Enkel

Med Græske krukker “Fraska” får du en smuk og robust krukke til haven, altanen eller terrassen. Denne håndlavede krukke har en flot og unik form med smukke linjer, der strækker sig fra bunden og op til toppen af krukken. Krukken har en diameter på 55 cm og en højde på 65 cm, hvilket gør den ideel til større planter og blomster.

Krukkerne er håndlavede og derfor unikke i deres udtryk. De er lavet i en lokal bjerglandsby i Grækenland, omgivet af de olivenlunde, der også bruges til at producere den lækre olie, som Grækenland er så kendt for. Krukkenes produktion er bæredygtig, da kernen fra oliven også bruges som brændsel til at brænde krukkerne og give dem deres smukke lys farve.

Krukkerne er frostsikrede, så de kan tåle at stå udenfor året rundt. Derudover har de 2-3 huller i bunden, som sikrer optimal dræning. For at opnå den bedste dræning anbefales det at fylde krukken ⅓ op med lecanødder eller vækstlær.

Græske krukker “Fraska” er ikke blot en praktisk løsning, men også en smuk og dekorativ tilføjelse til enhver have. De smukke og unikke linjer i krukken vil bidrage til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i dit udendørs rum. Brug krukken til at plante dine yndlingsblomster, urter eller planter og nyd synet af dem vokse og trives i den smukke og robuste krukke.