Albertslundkantsten 15x30x60 cm Grå vandret overside

Fra: 83,38 kr. / stk

Albertslundkantsten 15x30x60 cm Grå vandret overside Fra: 83,38 kr. / stk
Der er 20 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-600030000 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • CE-mærket
Levering og afhentning
Vores albertslundkantsten bliver fragtfrit leveret selvstændig ved 6 tons eller i kombination med andre betonprodukter. Vores albertslundkantsten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller albertslundkantsten, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles kantsten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal kantsten man bestiller. pallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

15 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Højde: Ingen valgt

30 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

20 stk

Vægt pr. stk: Ingen valgt

60 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1200 kg

Materiale: Ingen valgt

Beton

FLOTTE ELEMENTER

ALBERTSLUNDKANTSTEN 15x30x60

Vores Albertslundelementer i grå farve er alsidige og anvendes ofte i haver og parker til forskellige formål som plinther, trappetrin eller kantsten. Disse elementer giver dig mulighed for at skabe en enkel og effektiv afgrænsning af områder eller skabe niveauforskelle i din udendørsindretning.

Målene for vores Albertslundelementer er som følger:

  • Bredde: 15 cm
  • Højde: 30 cm
  • Længde: 60 cm

Vores elementer er CE-mærkede og opfylder kravene i DS/EN 1340-standarderne. De er også underlagt tredjeparts overvågning af betonvarekontrollen, hvilket sikrer deres kvalitet og overholdelse af branchens standarder. Du kan derfor have tillid til, at du investerer i et pålideligt og holdbart produkt.

Albertslundelementerne i grå farve kan anvendes som både almindelige kantsten og kantsikring, der er i niveau med belægningen. Dette giver dig fleksibilitet til at tilpasse dem til dine specifikke behov og designkrav. Uanset om du ønsker at definere grænser mellem forskellige områder eller skabe trin eller plinther, kan vores Albertslundelementer give dig den nødvendige funktionalitet og æstetik.

Vores elementer er lette at installere og kan tilpasses efter behov. Deres holdbare konstruktion gør dem velegnede til udendørsbrug og giver dem modstandsdygtighed over for vejrforhold og slid. Du kan stole på, at vores Albertslundelementer vil bevare deres udseende og funktionalitet i mange år fremover.

Vælg vores pålidelige Albertslundelementer i grå farve for at opfylde dine behov inden for afgrænsning, trin eller plinther. Med deres CE-mærkning og kvalitetskontrol kan du være sikker på at få et produkt, der lever op til dine forventninger og skaber en smuk og veldefineret udendørsindretning.

emballering af kantsten

EMBALLERING

SÅDAN KOMMER DINE KANTSTEN

Kantsten bliver leveret på paller med emballering rundt så de står sikkert. Hvis der du har bestilt flere lag kommer lagene adskilt med pind så det er nemt at tage en fra uden at ridse overflade.