Albertslundkantsten 15x30x60 cm Sort/Antracit vandret overs.

Fra: 106,38 kr. / stk

Albertslundkantsten 15x30x60 cm Sort/Antracit vandret overs. Fra: 106,38 kr. / stk
Der er 20 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-600030010 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • CE-mærket
Levering og afhentning
Vores albertslundkantsten bliver fragtfrit leveret selvstændig ved 6 tons eller i kombination med andre betonprodukter. Vores albertslundkantsten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller albertslundkantsten, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles kantsten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal kantsten man bestiller. pallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

15 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Højde: Ingen valgt

30 cm

Farve: Ingen valgt

Sort / Antracit

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

20 stk

Vægt pr. stk: Ingen valgt

60 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1200 kg

Kanter: Ingen valgt

Affasede kanter

Materiale: Ingen valgt

Beton

KANTSTEN I SORT

15x30x60 KANTSTEN I SORT / ANTRACIT

Vores Albertslundkantsten i sort / antracit farve er den perfekte løsning til at fuldende dit udendørsareal. Med sit flotte udseende og præcise dimensioner passer kantstenen perfekt sammen med vores havefliser, hvilket skaber en ensartet og stilfuld belægning.

Disse kantsten passer bl.a. både til vores 30×30 cm fliser og 60×60 cm fliser. De fungerer som almindelige kantsten, der definerer og afgrænser områderne, men kan også bruges til kantsikring, hvor de er i niveau med belægningen. Dette giver et ensartet og flot udseende, samtidig med at det sikrer, at din belægning forbliver på plads.

Kantstenen har følgende mål:

  • Bredde: 15 cm
  • Højde: 30 cm
  • Længde: 60 cm

Vores Albertslundkantsten er CE-mærket og opfylder alle kravene i DS/EN 1340-standarderne. Derudover er de underkastet en tredjeparts overvågning af betonvarekontrollen, hvilket garanterer deres kvalitet og overensstemmelse med industristandarderne. Du kan derfor være tryg ved, at du investerer i et produkt af høj kvalitet og holdbarhed.

Vælg vores Albertslundkantsten i sort / antracit farve med vandret overside for at skabe et veldefineret og elegant udseende til dit udendørsområde. Uanset om du ønsker at skabe en smuk havesti, afgrænse blomsterbede eller sikre kantsikring, vil disse kantsten give dig den nødvendige funktionalitet og æstetik.

emballering af kantsten

EMBALLERING

SÅDAN KOMMER DINE KANTSTEN

Kantsten bliver leveret på paller med emballering rundt så de står sikkert. Hvis der du har bestilt flere lag kommer lagene adskilt med pind så det er nemt at tage en fra uden at ridse overflade.

Del dit #stabyfliser projekt