Vis filter

Viser alle 11 resultater

Viser alle 11 resultater

Firkantet stolpehatte

Vores firkantede stolpehatte er vores mest populære modeller. De firkantede modeller passer til vores firkantet træstolper og giver et skarpt og moderne udseende til ens hegnsprojekt. Vores udvalg er nøje udvalg for at sikre høj kvalitet og funktionalitet.

De firkantede modeller fås i 4 forskellige modeller:

  1. Spids / Pyra i genanvendt aluminium: Kendetegnet med en spids afslutning og med sine mange størrelser er denne model ekstrem populær. Modellen fås i alufarvet, sort, hvid, messing og kobber. Alle modellerne kommer med indstøbt kamsøm for nem installation.
  2. Flad firkantet i genanvendt aluminium: Adskiller sig fra vores pyra model ved at give et mere fladt udseende. Modellen har en lille spids, så vandet stadig kan løbe væk. Modellen fås i alufarve, hvid og sort. Den flade model kommer også med indstøbt kamsøm.
  3. Galvaniseret spids: En holdbar model i lidt tyndere materiale, sommer kommer med skruehuller og fås i galvaniseret stål samt i pulverlakeret sort. Den galvaniseret stolpehat giver tit et ”lettere” udtryk.
  4. Cubic stolpehat: En hel firkantet version i galvaniseret stål og med skruehuller. Giver et rent og moderne udseende til dine træstolper.

Men hvorfor vælger man egentlig stolpehætter?

  • Beskytter: Stolpehætterne beskytter dine træstolper mod regn og fugl, hvilket forlænger dine træstolpers levetid, da man minimer risikoen for råd fra toppen.
  • Funktionalitet: Udover at beskytte dine træstolper, forhindrer de også fugle og andre dyr at sidde på dem og efterlade efterladenskaber.
  • Udseende: De firkantede stolpehatte giver et moderne præg til dine stolper, og fuldender dit hegnsprojekt. Stolpehatte bruges både ved nye hegn og opfrisker og gamle hegn.

Usikker på vag af størrelse eller model?

Vi forstår, at valget af den perfekte stolpehætte kan være svært. Derfor har vi en udstilling, hvor du kan se og føle produkterne før køb. Hvis du har spørgsmål vedrørende de forskellige størrelser, er vi klar til at hjælpe. Send os en mail på [email protected] og en af vores medarbejder vil give dig personlig vejledning og rådgivning.