Vis filter

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Træstolper i hvid

Vores træstolper i hvid er produceret af nordisk nåletræ som er trykimprægneret NTR klasse A. Det betyder at stolpen har imprægneret og kan tåle at graves i jorden. Imprægneringen beskytter også mod råd og svamp.

Alle vores hvidmalet stolper er omlimet hvilket betyder at en kvadratisk stolpe er kløvet på langs og limet sammen. At de hvide træstolper er omlimet minsker vrid og revner i træet.

Hvordan bruges omlimet stolper?

Omlimet stolper har ingen falser – det betyder at man monter hegn med beslag. Hegn monteres ofte med enten elementbeslag eller L-beslag.

De hvide stolper bruges bl.a. til havehegn og pergolaer.

De hvidmalede stolper er trykimprægneret hvilket betyder de både kan graves i jorden eller monteres ved hjælp af stolpefødder.

Hvordan vedligeholder man træstolper i hvid?

De hvidmalet stolper kan med tiden blive beskidte og falme med tiden. Træstolper kræver vedligehold og vi anbefaler at man årligt tjekker for råd og svamp.

Vi anbefaler at man vedligeholder træet når fugtigheden i træet ikke er over 18% – dette giver et bedre resultat.

Du kan både give stolpen maling samt træbeskyttelse.

Vi anbefaler at købe en stolpehat til træstolpen for at forlænge levetid. Man køber typisk sorte stolpehætter til hvide stolper.

Har du spørgsmål til hvide stolper eller træstolper generelt?

Har du spørgsmål vedrørende vores træstolper er du mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på 97491452.

 

Del dit #stabyfliser projekt