Bøjlebeslag til Panelhegn

39,00 kr.

Bøjlebeslag til Panelhegn 39,00 kr.


Varenummer (SKU): 77-2436 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

4 cm

Længde

6 cm

Farve

Galvaniseret stål, Sort

Passer til

6×4 stålstolper

Bøjlebeslag til panelhegn er designet til at give en solid, vedligeholdelsesfri forbindelse mellem dit panelhegn og dets stålstolper. Disse beslag er specielt designet til at fiksere hegnet lodret rundt om stålstolpen, hvilket giver en robust og pålidelig montering, der kan modstå både tidens tand og de elementer, den udsættes for.

Disse bøjlebeslag er lavet af rustfrit stål og plast, der tilsammen giver en slidstærk og modstandsdygtig konstruktion, som ikke kræver vedligeholdelse. De er designet til at passe til 6×4 stålstolper og giver en pålidelig, fast forbindelse til dine panelhegn og rionet.

Hvert bøjlebeslag leveres usamlet og består af en endekappe, en mellem lægningskappe, en bøjle, to møtrikker og en metalkappe. Dette giver dig fleksibiliteten til at tilpasse monteringen efter dit specifikke behov.

Montering af bøjlebeslag

Montering af bøjlebeslag er enkel og ligetil. Først placeres mellembeslaget mellem stolpen og hegnet. Dernæst monteres bøjlen rundt om de to lodrette tråde, så den passer ind i mellembeslaget. Stålpladen monteres på bagsiden af stolpen, og møtrikkerne spændes hen over bøjlens to gevindender. Til sidst bankes endekappen på med enten hånden eller en gummihammer.

Foruden at bruge bøjlebeslagene til almindelig montering, kan de også bruges til at skabe hjørner. Disse beslag kan bruges både som endebeslag, mellembeslag og hjørnebeslag. Ved at lave et 45 graders hjørne, kan panelet let trækkes helt ud i hjørnet af beslaget, så der er plads til at dreje det modsatte panel de nødvendige grader. Ved et 90 graders hjørne kan man dreje stolpen lidt mere og montere to paneler i 45 grader.

Forbruget af bøjlebeslag varierer efter højden på dit panelhegn:

  • 80 – 140 cm: 2 stk
  • 160 – 183 cm: 3 stk
  • 203 – 243 cm: 4 stk

Med Bøjlebeslag til panelhegn får du en effektiv løsning, der sikrer en solid og pålidelig montering af dine panelhegn og rionet.