Herregårdssten 28x28x7 cm Paris Kvadrat stor

Fra: 19,24 kr.

Herregårdssten 28x28x7 cm Paris Kvadrat stor Fra: 19,24 kr.
Der er 120 stk / 9,45 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-301107075 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Rustik udseende
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 28x28x7 belægningssten bliver fragtfrit leveret ved 509 stk eller 41 m2. 28x28x7 herregårdssten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 28x28x7 holmegaardsten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

28 cm

Længde: Ingen valgt

28 cm

Tykkelse: Ingen valgt

7 cm

Farve: Ingen valgt

Paris

Kanter: Ingen valgt

Slået kanter, Tromlet

Materiale: Ingen valgt

Beton

Overflade: Ingen valgt

1-Lagsbeton

Vægt pr. stk: Ingen valgt

11,81 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1417 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

12,7 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

120 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

9,45 m²

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Indkørsel, Terrasse

emballering belaegningssten

EMBALLERING

SÅDAN KOMMER DINE STEN

Ved bestilling af hele paller, leverer vi vores paris herregårdssten i dimensionerne 28x28x7 direkte på flisepaller. Dette gør det nemt at transportere dem, og fliserne kommer emballeret for at sikre, at de forbliver på deres plads.

LANG HOLDBARHED

28x28x7 paris i høj kvalitet

Den paris herregårdssten er produceret efter betonvarekontrollens højeste krav, og er trekant og CE mærket. Det betyder at du får en belægningssten i høj kvalitet der er gennemtestet.

INDKØRSLER, TERRASSER OG GANGSTIER

7 cm herregårdssten 28×28 i paris

Herregårdsstenen / holmegardssten 28×28 har en tykkelse på 7 cm hvilket gør at den kan benyttes til indkørsler, terrasser og havestier. Når du anvender 28x28x7 får du en robust og diskret løsning. Herregårdsstenen kombineres flot samme med de andre herregårdsserier.

UNIKKE BELÆGNINGSSTEN

Flot glød til din belægning

Paris herregårdssten er skabt til at bringe et eksklusivt præg på din belægning, med en strålende glød der virkelig skiller sig ud.

Paris Herregårdssten er omhyggeligt fremstillet af hvid beton, en proces hvor vi tilsætter forskellige farver for at skabe et unikt og æstetisk behageligt design. Resultatet er en flise, hvor ingen er identiske – hver sten har sit eget unikke udtryk, som tilføjer karakter og personlighed til dit udendørs rum.