Vis filter

Viser alle 5 resultater

Herregårdssten kvadrat

Vores 28x28x7 herregårdssten giver din belægning robusthed og charme. Med en palette af farver som:

Tilbyder vi en løsning der passer til dit uderum. De forskellige farver gør det muligt at sammensætte din helt personlige smag til dit uderum.

Robust løsning til haven

Herregårdssten kvadrat har som sagt rustikke, slåede kanter som giver et naturligt præg til ethvert udendørs miljø. De er velegnet til at bruges i indkørsler, terrasser, gårdhaver og gangstier. Stenen er lavet til at modstå trafik fra biler, du behøver derfor ikke være nervøs for det daglige slid, da du er sikret en holdbar sten med lang levetid.

28×28 serien tilbyder fliser med en tykkelse på 7 cm samt en bredde og længde på 28 cm. Deres størrelse gør dem ideelle til forskellige læggemønstre.

Levering og afhentning af herregårdssten 28×28

Når du skal have dine 28×28 leveret behøver du ikke være nervøs. Chaufførerne er erfarne og stiller dem efter bedst mulig evne. Vi leverer typisk med kranbil eller truckbiler, men hvis ordren er under 1 palle, vil den typisk blive leveret med danske fragtmænd med palleløfter.

Vi leverer fragtfrit til alle brofaste øer i Danmark ved 6 tons – 41 m2 – 509 sten af 28×28. Hvis du kombinerer andre betontyper kan du også opnå fri fragt, du skal blot se efter ”fri fragt ved” hvis den samlede vægt kommer op på 6 tons er der fragtfrit levering.

Hvis du har specielle ønsker til din levering, kan du skrive det i kommentarfeltet i kurven.

Vil du afhente fliserne på vores lager, er det også muligt. Du kan blot vælge afhentning i kurven. Vi anbefaler du bestiller før du kommer, så du er sikker på de er på lager.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad vejer en 28x28x7?

Herregårdssten 28x28x7 vejer 11,81 kg. pr. sten

Hvor mange 28x28x7 pr m2?

Der skal bruges 12,7 stk. pr. m2.

Hvor kan jeg bruge 28x28x7?

Stenene kan bruges på både indkørsler og terrasser

Hvor mange sten skal jeg bestille?

Vi anbefaler at du bestiller 5-10% ekstra, da stenen er slået og der kan derfor være sten du vælger ikke at bruge fordi de er slået for meget.

Er det muligt at se stenene i en udstilling?

Helt sikkert! Vores udstilling er åben dagligt, og her kan du se de forskellige farver og kvalitet.

Del dit #stabyfliser projekt