Vis filter

Viser alle 7 resultater

Viser alle 7 resultater

Grønne fliser til badeværelset

I de seneste år har grøn gjort et comeback til vores indretning og det er ikke svært at forstå hvorfor. De grønne farver giver en ro og bringer naturens farver indenfor. Det gør de grønne fliser ideelle til ethvert rum man ønsker at lave en rolig oase.

Vores sortiment af grønne badeværelsesfliser byder på en række muligheder indenfor forskellige formater og nuancer. Alle fliserne er lavet af kvalitets keramik, som giver fliserne en lang holdbarhed og kan modstå det daglige slid.

Leder du efter en bestemt størrelse badeværelsesflise? Tjek vores udvalg:

Forskellige farver af grøn

Uanset om du søger en dyb grøn farve, en pastelfarve eller mere over i en livlig limegrøn, har vi en kollektion der passer til dit behov. De grønne fliser fås i forskellige overflade, så om du skal have en blank, mat eller med mønster kan du få en farve der passer til netop din stil.

Søger du en anden speciel farve til dit badeværelse? Se vores udvalg:

Grønne fliser i keramik

Som tidligere nævnt er vores fliser lavet af keramik. Keramik er en af de mest almindelig og mest brugte flisematerialer i et badeværelse, og det er ikke uden grund. Grønne keramikfliser er nemlig kendt for sin styrke og modstandsdygtighed overfor daglig slid – du skal derfor ikke være bange for at bruge dit badeværelse, det skal nok holde.

Det er dog vigtigt at du vælger den rigtige slidstyrke når du skal vælge hvilken du skal bruge.

Vi anbefaler:

Slidstyrke 1-2 – bruges kun til vægge

Slidstyrke 3-5 – bruges til gulve og vægge

Selvom flisen har en højere slidstyrke, kan den sagtens bruges på vægge, det er kun omvendt du skal være undgå. Jo højere slidstyrke du vælger, jo mere ru er den i overfladen og dermed jo mere skridsikker er den.