Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

Sådan vælger du flisetykkelse til indkørslen

Undgå at din belægning knækker og skrider – vælg den rigtige tykkelse.

Punkter vi kommer omkring

Sådan vælger du den rigtige tykkelse

Fliser, belægningssten og tegl er alle materialer som kan benyttes til indkørsler – det er bare vigtigt at tykkelsen er den rigtige… så undgår du bl.a. at belægningen knækker. En tommelfingerregel er at jo større flisens format er, jo tykkere flise skal du bruge. Det vil sige at du godt ville kunne bruge en herregårdssten på 6 cm i indkørslen, men ikke en 60×60 haveflise på 6 cm.

Men men men… det er ikke kun flisens tykkelse der er afgørende for at din indkørsel er holder sig flot i mange år. Det vigtigste i ens indkørsel er at forarbejde er udført korrekt. Det er derfor vigtigt når du sikrer at bundopbygning er udført korrekt og at der er kantsikring. Hvis du er i tvivl om hvordan du lægger fliser anbefaler vi at du læser vores guide: Sådan lægger du fliser i indkørslen

Det er dog også vigtigt når du er færdig med at lægge din belægning at du fuger din belægning med fugesand der har en låsende effekt og at du sørger for fugerne, er fyldte ved at give dem fugesand en gang om året.

Store eller små fliser i indkørslen? Det kan være svært at træffe den beslutning… Tidens trend er mod større fliser som giver færre fuger og dermed mindre ukrudt, men større fliser kræver også det rigtige udstyr at lægge.

I vores skema herunder har vi valgt populære tykkelser af havefliser, granitfliser og belægningstegl og om de er egnet i indkørsler.

Materialet og format er afgørende for hvilket tykkelse du skal vælge, det er derfor svært at sige du altid kan benytte en 6 cm tyk flise, da aflange formater ikke anbefales i indkørsel under 8 cm.

Er du i tvivl om den flise, belægningssten eller tegl du drømmerat anvendes i indkørslen kan bruges? Så kan du altid finde svaret inde på det enkle produkt her på vores webshop. Er du stadig i tvivl kan du altid kontakte os og høre vores anbefalinger.

GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay