Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

Indkørsler

Inspiration til indkørslen

Indkørslen er det første forbigørende eller ens gæster ser, derfor vil mange gerne have at det indbydende ud og giver ens gæster en velkommen.

Tips og tricks til indkørsler

Guides til dig der vil selv

En indkørsel kræver korrekt udført underlag for at holde sig flot i mange år.

Holdbar og stabil indkørsel

Indkørsler byder dig og dine gæster velkommen. Indkørslen er det første indtryk du for af huset, derfor er vigtigt at den ser godt ud. 

Indkørsler har det med tiden med at se trælse ud hvis man ikke vedligeholder den, og har udført sit forarbejde korrekt. Indkørsler bliver brugt til mange forskellige ting, og der findes derfor også produkter der passer til hvert behov.

Har man eksempelvis lyst til blande lidt grønt ind i indkørslen kan man blande havefliser og græsarmering. Vil man have en indkørsel som står smuk og holder sine farver i årtier anbefaler vi at benytte belægningstegl eller granitfliser

Produkter der holder

Vores produkter holder deres styrker og bliver testet for at opretholde sine standarder. Det vigtigste element i indkørslen er forarbejdet eller underlaget. Underlaget er afgørende for om der kommer køresport og om belægningen synker eller knækker. (Det er yderst sjælden styrken på stenen.) Undgå dine fliser skrider ved at bruge kantblokke eller kantsten i siden af din belægning.

Er du i tvivl? Så er du mere en velkommen til at kontakte os på 97491452, [email protected] eller på chatten i højre hjørne. 
Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage. 

GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay