Indkørsler

Inspiration til INDKØRSLEN

Indkørsler er det første 

Tips og tricks til INDKØRSLER

guides til dig der vil selv

En indkørsel kræver korrekt udført underlag for at holde sig flot i mange år.

HOLDBAR OG STABIL INDKØRSEL

Indkørsler byder dig og dine gæster velkommen. Indkørslen er det første indtryk du for af huset, derfor er vigtigt at den ser godt ud. 

Indkørsler har det med tiden med at se trælse ud hvis man ikke vedligeholder den, og har udført sit forarbejde korrekt. Indkørsler bliver brugt til mange forskellige ting, og der findes derfor også produkter der passer til hvert behov.

 

Har man eksempelvis lyst til blande lidt grønt ind i indkørslen kan man blande havefliser og græsarmering. Vil man have en indkørsel som står smuk og holder sine farver i årtier anbefaler vi at benytte belægningstegl eller granitfliser

PRODUKTER DER HOLDER...

Vores produkter holder deres styrker og bliver testet for at opretholde sine standarder. Det vigtigste element i indkørslen er forarbejdet eller underlaget. Underlaget er afgørende for om der kommer køresport og om belægningen synker eller knækker. (Det er yderst sjælden styrken på stenen.)

 

Er du i tvivl? Så er du mere en velkommen til at kontakte os på 97491452, post@staby-fliser.dk eller på chatten i højre hjørne. 
Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage.