Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

ARTIKEL

5 klassiske hegnstyper

Uanset om du har sat hegn op før eller har planer om det kan du få inspiration til de mangle muligheder herunder.

1. Den populære i komposit

Komposithegn er det mest populære valg og bliver ofte valg ved terrasser, indkørsler og skel. Vores forskellige typer af komposithegn har alle forskellige udtryk så der findes helt sikkert helt valg der passer til dit projekt.

2. Klassisk stakithegn

Et hvidt stakithegn er en af de mest klassiske forhavehegn og er en god og forholdsvis billig løsning til at lukke ens haveområde af. Brug det hvide stakit til at skabe et flot og rolig udseende ude fra vejen. Det hvide hegn er normalt lavet af træ eller pvc.

Det hvide hegn fungerer bedst steder hvor man ikke skal have lukket af og blot gerne vil skabe et afspærrende element. Det hvide hegn er flot at fungere godt med buske og planter omkring sig. Overvej eventuelt at plante klatreroser eller hortensiaer for at skab en flot kontrast med det hvide hegn.

3. Nethegn

Nethegn er typisk brugt hvis man har smådyr og høns. Alternativer til nethegn er typisk rionet, plastnet, metalhegn som panelhegn. Nethegn bruges ofte hvor man ønsker at holde dyreliv ude – eventuelt i en køkkenhave. Nethegn er en billig løsning som løser mange frustrationer i køkkenhaven.

4. Raftehegn i træ

Raftehegn er en af de mest brugte hegnstyper og bliver ofte brugt når man skal skærme af ved terrasser eller sættes ved ens skel. Raftehegn fås i mange forskellige typer og er nem at håndtere enten fordi de kommer i hele fag eller at de enkle rafter blot skal skrues på.

Det klassiske raftehegn giver et naturligt udtryk til ens projekt.

5. Træhegn i farver

Brug forskellige træhegn og mal dem i den farve der passer til dit projekt. Alle træhegn kan males så det er muligt at sætte sit eget præg på det. Hvis du har et eksisterende hegn der falmer, kan du male det hvilket får det til at live op igen.

MODTAG NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks til dit uderum.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af haveprodukter, samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan forvente 1-2 mails månedligt. Du kan altid framelde dig direkte i mailen du modtager. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitk
ANDRE LÆSTE OGSÅ
GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay