Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

ARTIKEL

Skab hygge på den lille terrasse

Små terrasser og mindre baggårde går tit i hånd i hånd med rækkehuse eller storbyliv. Storbyliv behøver ikke betyde at der ingen mulighed er for at skabe hyggelige og kreative elementer.

1. Brug planter til at skabe liv

Små terrasser og mindre baggårde går tit i hånd i hånd med rækkehuse eller storbyliv. Storbyliv behøver ikke betyde at der ingen mulighed er for at skabe hyggelige og kreative elementer.

2. Lav lys i haven

Der er en grund til at mange restauranter og bar har lys over hoved på folk. Lys inviterer og skaber en indbydende og afslappende stemning og kan bruges langt ud på natten. Du kan enten genbruge julelys / lyskæder eller købe større pærer eller lanterner og skabe lys.

3. Lad bedene gro

Selvom bede fylder en del på ens terrasse, skaber et bed en hyggelig stemning og kan man med mange forskellige blomster give farve til ens terrasse. Bede kan både laves med plantekasser, men kan også laves med kantsten.

4. Lav niveauforskelle

Er du træt af en flad terrasse? Skab enten en nedgravet eller hævet terrasse ved hjælp af flotte trappetrin. Niveauforskelle tilføjer en dimension og gør at det føles at terrasse er større end den i virkeligheden er.

5. Byg en urtehave

Det er svært at dyrke urter indendørs, så hvis du er heldigt at have et lille udendørs område så lad det ikke gå til spilde. Hvis du ikke har lyst til at lave et bed, kan du blot købe plantekasser. Hvis du er nybegynder, kan du bl.a. let dyrke; mynte, purløg og persille.

6. Opholdsareal på terrasse

Ved mindre terrasser er det ikke muligt at have et stort arrangement af havemøbler, derfor anbefaler vi at tilføje praktiske havemøbler som kan eventuelt kan foldes sammen. Hvis du ikke plads anbefaler vi altid at tilføje ekstra stole.

7. Skab privatliv

Nøglen til mange små terrasser er privatlivets fred. Det er nemt at skabe sin egen oase ved at indramme eller ved at tilføje en stribe af træer, buske, raftehegn eller andre hegnstyper langs ejendommen.

MODTAG NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks til dit uderum.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af haveprodukter, samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan forvente 1-2 mails månedligt. Du kan altid framelde dig direkte i mailen du modtager. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitk
ANDRE LÆSTE OGSÅ
GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay