Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

ARTIKEL

5 tips og tricks til at passe og pleje sin belægning.

Dit drømmehus er endelig færdig og du er nu flyttet ind. Vi kommer her med vores tips og tricks til vedligehold af ens uderum.

1. Pleje og vedligehold

Når man skal planlægge sit uderum, er det en god ide at tænke på hvor meget man vil pleje og vedligeholde sin have. Jo flere bede og græs der er jo mere pleje og vedligehold kræves der. Hvis du gerne vil have en løsning med minimalt vedligehold kan man bl.a. vælge flotte 50×50 havefliser eller granitfliser.

Uanset hvilken løsning man vælger, vil der med årstiden komme vedligehold. Når efteråret kommer, vil bladene falde af træerne og lande i ens græsplæne eller fliser – her er det bedste at enten samle dem op eller feje dem sammen. Når vinteren er ovre og foråret er på vej opstår der ofte alger på ens belægning som man enten kan vente på der forsvinder eller benytte en algefjerner.

2. Drikkevare og mad på ens belægning

Det er næsten umuligt at have middagsselskaber på terrassen uden der spildes vin eller mad. Du behøver dog ikke gå i panik når der spildes – Vi anbefaler blot at skylde det med varmt vand. Opvaskemiddel eller fliserenser kan hjælpe med fedtpletter og pletter vand ikke kan fjerne.

3. Hvilke produkter vi anbefaler… og hvad du bør undgå

Der er stor forskel på hvordan folk passer og plejer sin udendørs belægning. Vi anbefaler at man vedligeholder ens uderum ved at feje og fylde ens flisefuger op. Vi anbefaler herudover at man bruger vores fliserens og algerens til at bekæmpe pletter og alger.

Du bør undgå stålbørster, stærke syrer og højtryksrensere da det kan skade ens flisers overflade.

4. Skal du forkæle din belægning?

Hvis man vil give sin belægning ekstra kærlighed, kan man give dem en imprægnering. En imprægnering forsegler ens fliser og gør det nemmere at rengøre dem samt det forhindrer ting at trænge ned i overfladen på ens fliser.

Vi anbefaler at man eventuelt får et firma til at imprægnere ens fliser da det kan ved forkerte mængder og påføring skabe et klistrende lag.  

5. Vinterpleje

Først og fremmest bør man ikke salte sin belægning hvis man har betonfliser. Salt bør ikke lægges på ens betonfliser – her anbefaler vi at bruge sand i stedet.

Som du kan se, kræver et boligprojekt, ligesom alt andet pleje og vedligehold over tid. Nøglen til en flot og holdbar belægning kræver konsistens. Hvis man gennem årene benytter vores tips herover vil man beholde en flot belægning.

MODTAG NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks til dit uderum.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af haveprodukter, samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan forvente 1-2 mails månedligt. Du kan altid framelde dig direkte i mailen du modtager. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitk
ANDRE LÆSTE OGSÅ
GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay