Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

GØR DET SELV

Hvordan monteres jesmig dæksler?

Jesmig dæksler giver en flot afslutning på ens belægning. De giver en løsning der både er flot og gør det nemt at komme til.

Trin for trin guide til montering af jesmig dæksler

Step 1. Tilpasning af brøndring

Juster brøndringen til den ønskede højde. Anvend et lag af cement-mørtel omkring den eksisterende betonring, justeret til karmens ydre grænser. Dette forhindrer grus og sand i at blive skullet ind i brønden.

Step 2. Justering af karmpladens højde

Sørg for at karmpladens overkant er 5-8 mm under fliserne bagside for at tillade et lag sand mellem fliserne og karmen. Placér gerne brøndkarmen således, at to af dens sider flugter med flisekanterne for at få færre skæringer.

Step 3. Sikring af brøndkarm under montering

Eftersom brøndkarmen kan flytte sig under montering, kan det være nødvendigt at placere vægt på den, indtil betonen er hærdet. Når fliserne omkring dækslet er tilpasset og lagt, fyldes de op med fugesand mellem fliser og karm, så dækslet bliver låst fast.

Step 4. Limning af fliser i dækslet

Det anbefales at lime havefliserne fast i dækslet med fliselim. Brug tilstrækkelig fliselim, så limen når ca. 1 cm under fliserne overkant ved lægning. Dette hjælper med at forhindre vand i at samle sig mellem fliserne, hvilket reducerer risikoen for frostskader.

Step 5. Efterflyde og afslutning

Fyld til sidst fliserne og dæksel op for at sikre, at alle fliser ligger stabilt. Undgå at betræde dækslet i mindst 48 timer efter limning for at sikre ordentlig hærdning.

MODTAG NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks til dit uderum.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af haveprodukter, samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan forvente 1-2 mails månedligt. Du kan altid framelde dig direkte i mailen du modtager. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitk
ANDRE LÆSTE OGSÅ
GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay