Vis filter

Viser alle 8 resultater

Galvaniseret hegn til haven

Leder du efter et flot og modstandsdygtigt hegn til haven er vores galvaniseret hegn en tidløs løsning som kan bruges rigtig mange steder.

Vores galvaniseret hegn fås i forskellige modeller:

  • Rionet hegn
  • Panelhegn
  • Trådhegn

De forskellige løsninger kan bruges både som selvstændighegn men bruges også til at kombinere med andre hegnstyper for at give luft. Vores forskellige galvaniseret hegn er udover et populært valg også et godt valg hvis man gerne vil have et hegn man kan plante opad.

Hvorfor skal man vælge et galvaniseret hegn?

Et galvaniseret hegn er kendt for at være ekstrem holdbar og robust. Det galvaniseret hegn har gennemgået en galvanisering som giver hegnet en zinkbelægning som giver en beskyttende hinde mod rust.

En galvanisering beskytter ofte ens hegn mod rust mellem 25 og 50 år – alt efter hvilken belastning hegnet bliver udsat for.

Galvaniseret hegn giver minimalt vedligehold

En stor fordel ved galvaniseret hegn er at der er minimalt behov for vedligehold. Galvaniseret hegn har som nævnt en zinkbelægning som beskytter mod rust hvilket øger levetiden markant og gør den mere modstandsdygtig overfor skiftende vejrforhold. Hvis det galvaniseret hegn bliver beskidt kan nemt rengøres.

Hvor opsætter man galvaniseret hegn?

Alt efter hvilket galvaniseret hegn man vælger opsættes de forskelligt. Ens for de forskellige hegn der er galvaniseret er at de opsættes med stolper. De forskellige modeller monteres enten med beslag eller sættes ned i stolpefalser. De forskellige galvaniseret hegnsmodeller er lavet så man nemt kan se hvordan de skal monteres.

Vil du gerne se de forskellige modeller?

Vil du gerne se de forskellige typer af galvaniseret hegn har vi udstillet forskellige typer af rionet hegn og panelhegn i vores store udstilling i Ulfborg.

Hvis du er i tvivl om noget vedrørende vores galvaniseret hegn kan du kontakte os på 9749 1452 eller [email protected]