Vis filter

Viser alle 26 resultater

Viser alle 26 resultater

Metalhegn til haven

Vi har et bredt udvalg af mange forskellige metalhegn. Vores metalhegn bruges på mange forskellige formål som eksempelvis hundehegn, men bliver også brugt til at bryde mellem hegn for at give luft til ens hegnsløsning. 

Komplette serier af  metalhegn

Metalhegn er udover at være flot og enkel også yderst holdbar. Metalhegn kan normalt nemt tilpasses efter ens behov. Metalhegn fås i komplette serier hvor det er muligt at få både enkelte fag, men også låger der passer til de enkelte serier. Låge Løsningerne er også populære at kombiner med vores mange andre forskellige typer hegn. 

Holdbarhed på stålhegn og metalhegn

Metalhegn og stålhegn holder i rigtig mange år hvor de galvaniseret modeller næsten holder en hel levetid. Metal og stålhegn bliver ikke angrebet af svamp og insekter hvilket er mest til at forlænge deres levetid. Derfor er stålhegn og metal et rigtigt godt valg hvis man vil have et hegn der holder i mange år.

Har du behov for hjælp? 

Er du i tvivl om hvilken slags metalhegn du skal vælge, ellers har du brug for vejledning til opsætning er du mere end velkommen til at kontakte os på mail [email protected] eller ringe til os på 9749 1452. 

Udstilling af stålhegn og metalhegn

Vil du gerne se de forskellige modeller er du mere end velkommen til at besøge vores udstilling hvor vi har udstillet vores forskellige rionet og panelhegn.