Vis filter

Viser alle 17 resultater

Beslag til hegnsløsninger

Vi har samlet vores forskellige typer af hegnsbeslag herinde. De forskellige beslag bruges på forskellige måder alt efter hvilken type hegn man sætter op og hvordan.

Mange af vores beslag kan også bruges til at opsætningsopgaver end hegn.

Stort udvalg af beslag til hegn

Herunder beskriver vi de forskellige typer af beslag for at gøre det nemmere at vælge.

Bøjlebeslag til panelhegn

Bøjlebeslag til panelhegn er et beslag man benytter når man samler hegn af typen panelhegn. Bøjlebeslaget kommet usamlet og samles rundt og ens fag og stolpe.

Bøjlebeslag

De andre bøjlebeslag som man finder her i kategorien benyttes ofte til rionet. Bøjlebeslagene fås i forskellige typer alt efter hvilken tykkelse rionet man vælger.

 

Vertikalt beslag

Vertikal beslag kan bruges på mange måder, men bruges ofte sammen med panelhegn. Vertikal beslaget monteres ofte på lågestolper eller på muren hvis man vil spare en stolpe.

 

L-beslag

L-beslag bruges ofte når man har et helt fag som skal monteres på en stolpe. Udformningen på beslaget gør at det sætter tæt på faget og giver masser af stabilitet. L-beslaget er synligt på den ene side af ens hegn.

 

Glasbeslag

Glasbeslag er beregnet til glashegn. Glasbeslagene holder glasset så sidder stabilt.

 

Elementbeslag

Elementbeslag kaldes også for skjult beslag da det skrues i siden af ens hegn og i stolpen. Beslaget giver en flot og næsten usynlig afslutning. Elementbeslaget bruges ofte når man beslaget skal skjules og give en flot afslutning på begge sider af stolpen.

Hvilket beslag skal man vælge?

Enkle beslag er designet specielt til de enkle hegnstyper, men der findes også mere universelle beslag som L-beslaget og elementbeslaget.

Ovenover er de enkle beslag beskrevet samt hvilke hegnsbeslag der er beregnet til hvilke typer. Hvis der ikke er nævnt en bestemt hegnstype kan beslaget anvendes til stortset alle fagene.

Er det svært at vælge det rigtige beslag?

Har du svært ved at vælge det rigtige beslag eller har spørgsmål kan du kontakte os på [email protected]eller 97491452.

Inde på de enkle beslag er der også beskrevet lidt mere om hvad de bruges til samt de forskellige materialer.