Vis filter

Viser alle 14 resultater

Beslag til havelåger og porte

Vores beslag til havelåger og porte fås både fra Plus og sammensat af os selv for at ramme så mange låger porte som muligt.

Vores sammensatte sæt af beslag passer til vores port og døre løsninger.

Vores udvalg af beslag

Vores forskellige beslag passer til vores forskellige løsninger og er skrevet på de enkle lågebeslag. Hvis der ikke er skrevet på produktet, er det mere universalt og kan benyttes til forskellige løsninger.

De sæt vi har sammensat passer til vores havelåge og porte som kan købes til vores forskellige træhegn. De fleste af vores komposithegns løsninger har medfølgende beslag og har derfor ikke behov for løsninger fra denne kategori.

Har du allerede en låge og skal have udskiftet beslagene?

Med tiden kan ens låge og porte begynde at hænge eller give sig, herunder har vi listet 4 typiske ting at gøre for at enten rette sine låger og porte op eller ting at udskifte.

  • Begynder porte og låger at hænge skal du tjekke om dine stolper er begyndt at rådne – hvis stolpen begynder at rådne kan du skifte stolpen og skrue beslaget på igen.
  • Tjek skruer og hænger om de sidder løs. Hvis skruer og hængsler sidder løst, kan du skrue skruerne fast igen – det løser i fleste tilfælde problemet.
  • Tjek skruer og hængsler efter rust – hvis der er rust anbefaler vi at skifte dele til rustfri og montere dem.
  • Er havedøren eller porten begyndt at hænge skævt kan man sætte hængselringe eller skiver på selve hængslet for at rette det skæve ud.

Gode råd når man skal udskifte dele:

  • Benyt altid materiale der kan holde til udendørs brug.
    • Vi anbefaler rustfri skruer eller varmforzinket skruer.
    • Brug varmgalvaniseret beslag

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvilket lågebeslag du skal have, eller mangler løsdele er du mere end velkommen til at kontakte os og blive vejledt i de enkle løsninger.