Gulvtegl Ærø 24×11,8×4 cm

487,50 kr. / m2

Gulvtegl Ærø 24x11,8x4 cm 487,50 kr. / m2
Der er 676 stk / 19,88 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): AE24011840 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lang levetid
  • Brændt ved høje temperaturer
  • Frostbestandig
Levering og afhentning
Vores belægningstegl bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente tegl, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller belægningsteglene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles tegl på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal tegl man bestiller. Pallerne som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde

11,8 cm

Længde

24 cm

Tykkelse

4 cm

Materiale

Tegl

Overflade

uglaserede

Kanter

Skarpkantet

Antal stk pr. m²

34 stk

Antal stk pr. palle

676 stk

Antal m² pr. palle

19,88 m²

Farve

Rødflammet

Velegnet til

Indendørs, Terrasse

Ærø teglklinker giver ikke bare et flot farvespil, men en dybde og tekstur, der tilføjer karakter til ethvert rum. Dens nuancerede udtryk og skarpkantede finish uden affasning er resultatet af avanceret produktionsmetoder ved høj varme, hvilket sikrer dens holdbarhed og skønhed.

Gulvteglens varme og elegance gør den til det ideelle valg for både indendørs og udendørs. Om det er for at fremhæve din stue, køkken, eller for at tilføje en autentisk charme til din terrasse, leverer Ærø flise det bedste af begge verdener.

Dimensioner: Med en bredde på 11,8 cm, en længde på 24 cm, og en tykkelse på 4 cm, er Ærø designet for nem installation og for at give et tidløst udtryk i mange år fremover.